☼☺ La vita è bella ☺☼

Tiny Timo becomes a MAN!!!

hallowa iedereen,

sorry dat ik al zolang niets meer van me heb laten weten, maar hier dan weer wat verhaaltjes. Er zijn inmiddels al weer wat interessante dingen gebeurt, dus laten we bij het begin beginnen.

Zoals ik eerder al geschreven had, mochten we tot augustus geen feestjes meer geven. En warempel d'n drempel, we hebben ons eraan gehouden. Af en toe nog wel een klachtje gehad van wat oudere mede-live-area-bewoners (blijkbaar zien zij de lol er niet van in om te voetballen met een stereo), maar verder geen waarschuwingen of straf! Jippieee!!!!

En toen, op zeven september, was Timo jarig. Jawel jawel, ons welpje van de club. De jongste courier ever in the history of Eurocamp. Want officieel moet je 18 jaar zijn om te mogen werken bij Eurocamp. Dus Timo ging van 17 jaar naar 18 jaar! Daar moet je toch wel een feest van maken om noooooit meer te vergeten! En dat hebben we gedaan (alhoewel, voor sommigen zal het een feest zijn wat ze zich nooit meer zullen herinneren door de mate van alcoholmisbruik....). Timo, ook wel Tiny Timo of TT genoemd, kreeg verschillende cadeautjes ter ere van zijn upgrade naar Manhood! Zo heeft iedereen de speeltjes die ze vonden van klanten in schoon te maken tent of mobile gespaard. Uiteindelijk kon TT spelen in een zwembadje met leuke kinderattribuutjes (denk aan schepjes, etc). Maar ook werd er een kinderbedje voor Timo opgezet, waar hij de hele avond in diende te blijven zitten. Ook had hij een lichtgevende speen en een toetertje voor op zijn fiets gekregen. Tiny was er erg blij mee.

Om TT ritueel te verwelkomen in de meerderjarige club, bedacht men dat het leuk was om met heel veel man een deken te pakken, Timo erin te leggen en hem 18 keer de lucht in te gooien. Op zich een leuk en vrij veilig plan, maar in het pik donker en met wat alcohol achter de kiezen pakt dit toch anders uit. TT'tje stootte helaas zijn hoofdje tegen de grond....oeps....maar de pijn werd verdoofd met nog een wodka cola. Dus probleem opgelost ;)

Later die avond zijn we nog naar de Beachbar geweest. Helaas moest ik die avond compleet nuchter blijven, aangezien ik nog aan de antibiotica zat in verband met mijn Botox-kop-ontsteking....

Al met al was het wederom een zeer gezellige avond om nooit meer te vergeten!

Okey peepz....volgende keer het volgende verhaaltje, ik loop erg achter, sorry....

Ciao for now!

Kussie Si

Reacties

Reacties

sabdrez

heeeeeeeeee lief!
hihi welpje timo, leuk gedaan die ontgroening hehe
agossie dat ie zijn hoofdje gestoten heeft door jullie volwassen gedrag haha
hee meis we missen je en als je hier bent mag je een keer wodkasoep voor ons maken...wellicht mag ik t dan niet meer hebben ivm tha bambino in mijn belly...maar dreske weet er vast wel raad mee dus die mag dan voor 2 man zuupe hehe
en gerrie gaan we t ook laten nuttigen, wordt lache
heel veel liefs van ons!

Aftes

Good! You're still alive! Nice party man! Ooh Tiny Timo, well isn't that a cute name, BUT IT'S .....
Hier geen bijzonderheden. Af en toe word je even weggespoeld door een regenbui. Daar nog lekker weer? Neem je het ook mee terug? That 'all be nice!
Keep on the good work!

Greetzz Aftes!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!